Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore600g60kcal3.6g10.1g0.6g4.2g
Tomaatti 750g171kcal4.2g25.9g2.2g10.5g
Paprika keltainen 510g154kcal4.8g26g1g10.2g
Fetajuusto Apetina 8 %300g450kcal48g0g24g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g300g795kcal84g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g3259kcal289.2g124g157.6g49.8g
Valittu annoskoko2460g1630kcal144.6g62g78.8g24.9g
Annoskoko puolitettuna1230g815kcal72.3g31g39.4g12.5g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720