Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1750g316kcal9.8g43.7g7g12.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)625g125kcal3.7g21.9g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.2g0.2g20g0g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Mustapippuri, annos 1g5g11kcal0.5g1.9g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g50g48kcal0.5g9.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g1393kcal30.4g156.2g59g28g
Valittu annoskoko2460g697kcal15.2g78.1g29.5g14g
Annoskoko puolitettuna1230g348kcal7.6g39.1g14.8g7g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181