Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g1600g2778kcal107.2g520g22.4g48g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g64g138kcal8.8g13.8g5.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g800g1728kcal197.6g0g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g9286kcal627.2g1067.6g263.4g96g
Valittu annoskoko2464g4643kcal313.6g533.8g131.7g48g
Annoskoko puolitettuna1232g2322kcal156.8g266.9g65.9g24g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943