Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 113g1003kcal0g0g113.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 84g59kcal1g9.5g1g3.3g
Mustapippuri 27g77kcal3g10.5g0.9g7.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2239g2878kcal464.6g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g8032kcal937.2g40g454.6g21.2g
Valittu annoskoko2464g4016kcal468.6g20g227.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna1232g2008kcal234.3g10g113.7g5.3g
Arvot/100g100g163kcal19g0.8g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200