Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1004g301kcal10g40.2g3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g402g113kcal2.4g23.9g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)402g108kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Valkosipuli 141g152kcal11.1g22.9g0.8g3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 54g480kcal0g0g54.2g0g
Flora culinesse60g446kcal0g0g49.4g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g402g362kcal4g24.1g28.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g3922kcal65.4g260.8g274.2g46g
Valittu annoskoko2464g1961kcal32.7g130.4g137.1g23g
Annoskoko puolitettuna1232g981kcal16.4g65.2g68.6g11.5g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026