Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)321g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Purjosipuli 32g7.3kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Palsternakka 80g51kcal0.4g9.5g0.3g3.6g
Selleri, annos 50g80g11kcal0.8g2.4g0g0g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 481g664kcal90.1g0g33.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese801g297kcal9.6g62.5g0.8g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 481g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.6g4.9kcal0.2g0.3g0.2g0.7g
Mustapippuri 3.2g9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g2392kcal218g207.4g72.6g41.2g
Valittu annoskoko2464g1196kcal109g103.7g36.3g20.6g
Annoskoko puolitettuna1232g598kcal54.5g51.9g18.2g10.3g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953