Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 666g234kcal30.8g13g2g16.7g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g250g35kcal4.7g1g1.2g0g
Vesi1332g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g167g283kcal3.3g8.8g25g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4930g1130kcal78.8g50.4g56.6g35g
Valittu annoskoko2465g565kcal39.4g25.2g28.3g17.5g
Annoskoko puolitettuna1233g283kcal19.7g12.6g14.2g8.8g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026