Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.6g0.2g1.7g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl42g13kcal1.9g0.8g0.1g0.7g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g10g10kcal1.9g0g0.3g0g
Paprika, punainen54g14kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Kadett juustoraaste (Arla)25g57kcal7.2g0.6g3g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g42g25kcal1.3g3.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g274kcal28.4g17.4g9.2g7g
Valittu annoskoko248g137kcal14.2g8.7g4.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna124g69kcal7.1g4.4g2.3g1.8g
Arvot/100g100g55kcal5.7g3.5g1.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089