Perunamuusi Special Laurendo Al Meira

Kuori n.26 keskikokoista perunaa (n.1,36 kg kuorittuna), A´40-75g kuorittu peruna.

Keitä kypsiksi ja kaada vesi pois.

Anna olla hetken kannen alla ilman että teet mitään, kun vesi on kaadettu pois.

Laita nokare voita (20g) perunoiden sekaan ja anna sulaa rauhassa.

Muussaa perunat ja lisää joukkoon hyppysellinen suolaa ja 3,5dl kevytmaitoa.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 193g147kcal3.6g29.8g0.4g1.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Kevytmaito (Ingman)50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g387kcal10.4g64.4g7.6g3.8g
Valittu annoskoko248g193kcal5.2g32.2g3.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna124g97kcal2.6g16.1g1.9g1g
Arvot/100g100g78kcal2.1g13g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160183