BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Broilerin nahaton rintafilee125g129kcal28.9g0g1.9g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni63g81kcal1.9g1.3g8.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g506kcal62.6g5.8g27.6g1g
Valittu annoskoko247g253kcal31.3g2.9g13.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna124g127kcal15.7g1.5g6.9g0.3g
Arvot/100g100g102kcal12.7g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517