Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g105g126kcal17.9g1.7g5.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g42g31kcal2.3g5g0.2g0g
Hillosipulisäilyke 11g5.3kcal0.1g1g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.1kcal0.5g1.4g0g0g
Porkkana 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.5g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g516kcal43.6g26.4g25g3.4g
Valittu annoskoko248g258kcal21.8g13.2g12.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna124g129kcal10.9g6.6g6.3g0.9g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457