Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g189kcal0.3g0.1g21.2g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.7g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.7g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.5g0.5g1.4g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g49g25kcal0.5g5.9g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl21g71kcal0.4g0.6g7.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g52g34kcal5.7g2.2g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 8.3g5.4kcal0.3g0.4g0.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl23g30kcal3g0.1g1.9g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 3.3g13kcal0.2g2.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1184kcal30g121.6g64.2g3g
Valittu annoskoko247g592kcal15g60.8g32.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna124g296kcal7.5g30.4g16.1g0.8g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508