Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman100g170kcal12g0g10g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)50g60kcal1.5g2g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g13g46kcal1.7g9.1g0.3g0.5g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g38g32kcal1.2g1.7g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g695kcal39.6g25.8g40.8g1g
Valittu annoskoko248g347kcal19.8g12.9g20.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna124g174kcal9.9g6.5g10.2g0.3g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632