Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali85g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g94kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli kuivattu 7g19kcal0.7g2.5g0.1g2.5g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g279kcal25.4g14.6g12g10g
Valittu annoskoko248g140kcal12.7g7.3g6g5g
Annoskoko puolitettuna124g70kcal6.4g3.7g3g2.5g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987