Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.4g0.7g2g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g19g49kcal5.6g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g720kcal32g118.8g11.2g6.6g
Valittu annoskoko248g360kcal16g59.4g5.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna124g180kcal8g29.7g2.8g1.7g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192