Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7g0g1.2g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK33g57kcal5g0.8g3.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Paprika vihreä 8.3g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Omena, keskikokoinen 200g17g5.7kcal0g1.2g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Kesäkurpitsa42g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g248kcal13.4g26.2g8.6g4.2g
Valittu annoskoko247g124kcal6.7g13.1g4.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna124g62kcal3.4g6.6g2.2g1.1g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564