Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)75g90kcal2.2g3.1g7.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.32g111kcal4.2g21.5g0.8g1.2g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Tonnikala vedessä 56g59kcal12.6g0g0.8g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%16g45kcal4.6g0.4g2.7g0g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Oivariini, 750.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g19g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g728kcal59.6g51g30.8g2.8g
Valittu annoskoko248g364kcal29.8g25.5g15.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna124g182kcal14.9g12.8g7.7g0.7g
Arvot/100g100g147kcal12g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842