Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka59g207kcal7.7g40.2g0.2g2.2g
Ruisjauho Pirkka18g53kcal1.7g10.7g0.4g2.6g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)44g13kcal0.4g1.8g0.2g0.1g
Kebablastu 300g, pouttu33g82kcal4.9g1.6g6.2g0.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g31g18kcal0.1g4.6g0g0.4g
Pizzajuusto, valio16g56kcal4.1g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g898kcal37.8g117.8g27g11.2g
Valittu annoskoko248g449kcal18.9g58.9g13.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna124g225kcal9.5g29.5g6.8g2.8g
Arvot/100g100g181kcal7.6g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029