Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1440g403kcal15.8g69.1g5.8g43.2g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g600g1140kcal90g0g90g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g160g120kcal28.8g0.8g1.6g0g
Auringonkukkaöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g3980kcal274.2g162.4g254.8g89.4g
Valittu annoskoko2470g1990kcal137.1g81.2g127.4g44.7g
Annoskoko puolitettuna1235g995kcal68.6g40.6g63.7g22.4g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789