Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1003g773kcal23.1g5g73.2g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1003g853kcal10g35.1g70.2g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1.1g
Margariini, flora kevyt 40 40g151kcal0.1g2.1g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g3792kcal77.6g126.4g320.8g15.8g
Valittu annoskoko2472g1896kcal38.8g63.2g160.4g7.9g
Annoskoko puolitettuna1236g948kcal19.4g31.6g80.2g4g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147