Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 858g965kcal181.4g0g25.7g0g
Lanttu 515g149kcal5.1g23.7g1.5g9.3g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 240g544kcal38.5g1.2g43.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)687g1099kcal18.5g18.5g103g0g
Sinappi 17g23kcal0.8g2.4g1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g5704kcal497g114.4g349.8g24.6g
Valittu annoskoko2472g2852kcal248.5g57.2g174.9g12.3g
Annoskoko puolitettuna1236g1426kcal124.3g28.6g87.5g6.2g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085