Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g1398g2377kcal265.7g0g139.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g11g36kcal1g8g0.3g0g
Katkarapu 699g478kcal101g0g7.7g0g
Pekoni, paistettu 350g1801kcal57.5g0g177.2g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Timjami 2.8g7.9kcal0.3g0.8g0.2g1g
Chili mausteseos, Old El Paso11g29kcal0.8g5.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g9498kcal854.2g33.2g652g5.8g
Valittu annoskoko2478g4749kcal427.1g16.6g326g2.9g
Annoskoko puolitettuna1239g2375kcal213.6g8.3g163g1.5g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313