Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1565g2597kcal297.2g0g156.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g145g388kcal12.3g74.4g1.5g19.5g
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)140g307kcal18.3g0.7g26g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Chili mausteseos, Old El Paso5.6g16kcal0.4g2.7g0.3g0g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g6722kcal661.2g173.2g369.4g46.8g
Valittu annoskoko2478g3361kcal330.6g86.6g184.7g23.4g
Annoskoko puolitettuna1239g1681kcal165.3g43.3g92.4g11.7g
Arvot/100g100g136kcal13.3g3.5g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383