Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1164kcal133.2g0g70.1g0g
Porkkana 526g172kcal3.3g29.2g1.1g13.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1052g801kcal19.8g163g2.1g10.5g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Lihaliemikuutio Maggi18g49kcal1.6g1.2g4g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g4602kcal324.8g411.2g164.6g56.6g
Valittu annoskoko2478g2301kcal162.4g205.6g82.3g28.3g
Annoskoko puolitettuna1239g1151kcal81.2g102.8g41.2g14.2g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957