Kanttarelliräiskäleet

Vispaa 5 dl maitoa, 3 munaa, 3 1/2 dl vehnäjauhoja ja pussillinen kanttarellikeitto-aineksia.

Anna turvota 15min.

Lisää tilkka öljyä ja 1/2 liotettu kasvisliemikuutio.

Paista räiskäleet ja tarjoa kasvis- tai sienimuhennoksen ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Kirsit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Kanttarellikeitto (pelkkä jauhe) (Blå band), annos 33g17g76kcal1.4g9g4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)41g57kcal4.6g0.2g4.3g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3g22kcal0g0g2.4g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g852kcal32g110.6g30.4g4g
Valittu annoskoko248g426kcal16g55.3g15.2g2g
Annoskoko puolitettuna124g213kcal8g27.7g7.6g1g
Arvot/100g100g172kcal6.5g22.3g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148923