Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)5g45kcal0g0g5g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)133g40kcal1.3g5.3g0.5g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 67g236kcal1.3g1.8g25.3g0g
Basilika, tuore 3.3g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g676kcal7.2g19g61.8g2.2g
Valittu annoskoko248g338kcal3.6g9.5g30.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna124g169kcal1.8g4.8g15.5g0.6g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887