Porkkanakeitto höysteineen

Kuullota sipulit öljyssä, lisää vesi ja juurekset.

Siivilöi vesi erilleen ja soseuta keitto.

Lisää vesi, maito, mandariinista puristettu mehu, sekä mausteet (suola, pippuria, vähän rakuunaa) ja tuorejuusto.

Kiehauta, varo pohjaan palamista!

Sekoita jogurtin joukkoon persiljaa ja muita haluamiasi yrttejä.

Ripottele keittoannoksiin siemeniä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 496 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen33g11kcal1.1g1.6g0g0g
Philadelphia light8.3g13kcal0.7g0.3g1g0g
Mandariini kuorittu 13g6kcal0.1g1.1g0g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Luonnonjogurtti, rasvaton A+ (Valio), annos 136g17g6.7kcal0.8g0.9g0.1g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Salaattisiemensekoitus, auringonkukka, kurpitsa, pinjansieme (Pirkka), annos 25g7.5g46kcal1.6g1.1g3.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g293kcal10.8g27g14.6g4.8g
Valittu annoskoko248g147kcal5.4g13.5g7.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna124g73kcal2.7g6.8g3.7g1.2g
Arvot/100g100g59kcal2.2g5.4g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336471