Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 38g119kcal9.1g17.1g0.7g3.3g
Viinietikka 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g300kcal19.6g44.6g1.8g10.2g
Valittu annoskoko248g150kcal9.8g22.3g0.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna124g75kcal4.9g11.2g0.5g2.6g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954