Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g49g17kcal0.5g3.2g0.2g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g36g14kcal0.4g2.6g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)18g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.3g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g1g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g122kcal3g17.2g4g1.8g
Valittu annoskoko249g61kcal1.5g8.6g2g0.9g
Annoskoko puolitettuna124g31kcal0.8g4.3g1g0.5g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921