Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 156g61kcal1.6g11g0.3g4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g24g45kcal0.6g0.8g4.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras4.7g13kcal0.4g2.4g0g0.6g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g39g29kcal3.1g3.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g434kcal21g34.6g20.8g9.2g
Valittu annoskoko249g217kcal10.5g17.3g10.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna124g109kcal5.3g8.7g5.2g2.3g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154