Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai369g1292kcal44.3g262g7.7g11.1g
Maito, Kevyt188g86kcal6g9g2.8g0g
Leivinjauhe 9g17kcal0.5g3.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10g0.4g0g
Rypsiöljy 113g996kcal0g0g112.6g0g
Sokeri 313g1269kcal0g312.4g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1201g537kcal2.3g113.1g1.2g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g9268kcal175.8g1421.6g305.8g65.4g
Valittu annoskoko2480g4634kcal87.9g710.8g152.9g32.7g
Annoskoko puolitettuna1240g2317kcal44g355.4g76.5g16.4g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137254