Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)50g449kcal0g0g49.9g0g
Sipuli 333g101kcal4.2g16g0.7g5.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)1332g400kcal13.3g53.3g5.3g2.7g
Mustapippuri 3.3g9kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 666g2364kcal12.5g17.6g253g0g
Basilika, tuore 33g9kcal1g0.4g0.3g0.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g50g37kcal3.7g4.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g6767kcal72.4g191g619.2g20.2g
Valittu annoskoko2480g3384kcal36.2g95.5g309.6g10.1g
Annoskoko puolitettuna1240g1692kcal18.1g47.8g154.8g5.1g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.9g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887