Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g216g841kcal0g211.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 108g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g2157g625kcal19.4g116.5g8.6g49.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g2933kcal38.8g655.6g17.2g99.2g
Valittu annoskoko2480g1466kcal19.4g327.8g8.6g49.6g
Annoskoko puolitettuna1240g733kcal9.7g163.9g4.3g24.8g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325