Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1578g285kcal8.8g39.4g6.3g11g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g126g152kcal3.2g7.6g11.4g1.9g
Ruokakerma Valio 4% K&P451g271kcal4.5g20.3g18g2.7g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g68g233kcal7.4g46.7g1.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g2080kcal59.2g261.4g76g45.6g
Valittu annoskoko2484g1040kcal29.6g130.7g38g22.8g
Annoskoko puolitettuna1242g520kcal14.8g65.4g19g11.4g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810