Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl900g3240kcal18g24.3g342g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 900g348kcal29.7g25.2g13.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g54g30kcal3.2g1.6g1.1g54g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g10262kcal237g169g962g111.2g
Valittu annoskoko2484g5131kcal118.5g84.5g481g55.6g
Annoskoko puolitettuna1242g2566kcal59.3g42.3g240.5g27.8g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327