Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 1120g521kcal5.6g94g2.2g21.3g
Raparperi 800g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Sokeri 136g552kcal0g135.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g51kcal0g12.4g0g0.2g
Kaurahiutale 128g479kcal18.6g72.9g9.3g12.8g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Sokeri 58g234kcal0g57.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8g25kcal0.9g4.8g0.6g2.2g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)120g864kcal0g0g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4976g6702kcal82.4g988.4g220.2g102.6g
Valittu annoskoko2488g3351kcal41.2g494.2g110.1g51.3g
Annoskoko puolitettuna1244g1676kcal20.6g247.1g55.1g25.7g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191