Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)500g280kcal42.5g25g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu254g320kcal27.9g0.8g22.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%24g60kcal3.4g2.6g1.3g11.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit64g256kcal25.6g10.2g12.8g9.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale20g12kcal2g1g0.1g14.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g280g269kcal11.8g47.6g0.6g13.7g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g100g18kcal2.1g0.2g0.4g2.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen140g195kcal26.6g0g9.8g0g
Katkarapu 140g96kcal20.2g0g1.5g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g100g138kcal27g0g3.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g20g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä246g374kcal76.8g0g7.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g100g50kcal1g12g1g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g500g1250kcal90g7.5g95g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4976g6640kcal714.2g214.6g314g105.6g
Valittu annoskoko2488g3320kcal357.1g107.3g157g52.8g
Annoskoko puolitettuna1244g1660kcal178.6g53.7g78.5g26.4g
Arvot/100g100g133kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878