Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Hermesetas -neste2.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g111kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 82g118kcal10.3g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g662kcal48.4g68g20.8g2.2g
Valittu annoskoko249g331kcal24.2g34g10.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna125g166kcal12.1g17g5.2g0.6g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517