Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 75g29kcal0.8g5.2g0.2g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g219kcal17g15.2g9g5.6g
Valittu annoskoko249g110kcal8.5g7.6g4.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna125g55kcal4.3g3.8g2.3g1.4g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711