Jauhelihakeitto ilman perunaa

400g vähärasvaista jauhelihaa (10%)
2 pss keittojuureksia (á 200g)
1 pss suikalejuureksia (á 180g)
2 dl tomaattimurskaa
Puolikas lihaliemikuutio
Puolikas kasvisliemikuutio
2 laakerinlehteä
Pippuria ja chiliä

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja puolikas lihaliemikuutio.

Lisää tomaattimurska.

Mausta vielä pippurilla ja chilillä.

Keitä vesi ja lisää kasvikset, jauheliha, kasvisliemikuutio ja laakerinlehdet.

Anna hautua vartin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Keittojuurekset, apetit, 200 gr50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g25g8.7kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g23g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g230kcal21g10.8g11.2g4.2g
Valittu annoskoko249g115kcal10.5g5.4g5.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna125g58kcal5.3g2.7g2.8g1.1g
Arvot/100g100g46kcal4.2g2.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207201