Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 48g37kcal0.9g7.5g0.1g0.5g
Lanttu 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 3.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Nakki,popsi grillinakki51g133kcal6.2g2.9g10.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 131g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g355kcal15g22.2g22.2g1.8g
Valittu annoskoko249g177kcal7.5g11.1g11.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna125g89kcal3.8g5.6g5.6g0.5g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754