Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 67g54kcal1g11.2g0g2g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Risottoriisi (Risella), 60g35g124kcal2.8g26.6g0.6g1.1g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.3g13kcal0.8g0g1.1g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g5g10kcal0.2g1.3g0.5g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g17g45kcal2.3g0.2g3.8g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g564kcal14.6g79g19.8g6.2g
Valittu annoskoko249g282kcal7.3g39.5g9.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna125g141kcal3.7g19.8g5g1.6g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251