Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 85g435kcal13.9g0g42.8g0g
Herkkusieni 23g3.6kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Pasta Torino tumma70g246kcal12.7g41.5g2.7g4.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)56g48kcal0.6g2g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g1474kcal55.8g88.6g99g9.6g
Valittu annoskoko249g737kcal27.9g44.3g49.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna125g369kcal14g22.2g24.8g2.4g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201