Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)7.5g9kcal0.2g0.3g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Valio23g61kcal4.3g0.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana500g1068kcal82.6g1.4g81.6g0g
Valittu annoskoko250g534kcal41.3g0.7g40.8g0g
Annoskoko puolitettuna125g267kcal20.7g0.4g20.4g0g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923