Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka308g31kcal3.4g2.5g0.6g3.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g224g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Paprika keltainen 378g114kcal3.6g19.3g0.8g7.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g840g171kcal5g31.9g2.5g11.8g
Kurkku, tuore392g39kcal2.4g6.6g0.4g2.7g
Fetajuusto, Milbona350g980kcal70g1.7g77g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g2790kcal174.6g145.6g163.4g58g
Valittu annoskoko2492g1395kcal87.3g72.8g81.7g29g
Annoskoko puolitettuna1246g698kcal43.7g36.4g40.9g14.5g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157656