Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha557g925kcal105.8g0g55.7g0g
Sipuli 77g23kcal1g3.7g0.2g1.3g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g279g378kcal14.5g70.7g3.5g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 1392g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.9g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Korppujauho 10g36kcal1g7.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu167g211kcal18.4g0.5g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g3182kcal282.8g167.2g151g18g
Valittu annoskoko2492g1591kcal141.4g83.6g75.5g9g
Annoskoko puolitettuna1246g795kcal70.7g41.8g37.8g4.5g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468