Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)1401g4482kcal140.1g882.4g32.2g196.1g
Vehnäjauho puolikarkea 759g2603kcal77.3g531.1g9.1g26.6g
Ohrajauho 64g210kcal5.3g41.3g1.3g4.9g
Siirappi, tumma140g448kcal0.1g103.6g0g0g
Rypsiöljy 105g929kcal0g0g105g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g17345kcal445.6g3116.8g295.2g455.2g
Valittu annoskoko2492g8673kcal222.8g1558.4g147.6g227.6g
Annoskoko puolitettuna1246g4336kcal111.4g779.2g73.8g113.8g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154