Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)197g727kcal27.5g108.1g15.7g21.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Sokeri 112g456kcal0g112.2g0g0g
Voi 140g1018kcal1.7g0.6g114.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1123g502kcal2.1g105.8g1.1g20.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 211g723kcal21.5g147.4g2.5g7.4g
Sokeri 70g285kcal0g70.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)197g727kcal27.5g108.1g15.7g21.6g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.3g0.5g15.8g0g
Voi 281g2037kcal3.3g1.1g228.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4984g13440kcal206g1320g786.4g141.6g
Valittu annoskoko2492g6720kcal103g660g393.2g70.8g
Annoskoko puolitettuna1246g3360kcal51.5g330g196.6g35.4g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918