Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g966g5793kcal231.7g63.7g521.4g0g
Kananmuna kuoreton 885g1263kcal110.6g2.7g90.7g0g
Emmental, punaleima 17%604g1750kcal205.2g0g102.6g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g17754kcal1099.2g163.2g1429.4g0.4g
Valittu annoskoko2496g8877kcal549.6g81.6g714.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna1248g4438kcal274.8g40.8g357.4g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526