Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)502g281kcal42.6g25.1g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu255g321kcal28g0.8g22.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%24g60kcal3.4g2.6g1.3g11.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit64g257kcal25.7g10.3g12.8g9.6g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale20g12kcal2g1g0.1g14.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g281g270kcal11.8g47.8g0.6g13.8g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g100g18kcal2.1g0.2g0.4g2.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen141g195kcal26.7g0g9.8g0g
Katkarapu 141g96kcal20.3g0g1.5g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g100g138kcal27.1g0g3.5g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g20g3kcal0.2g0.4g0g0.3g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä247g375kcal77g0g7.2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g100g50kcal1g12g1g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g502g1254kcal90.3g7.5g95.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g6662kcal716.4g215.4g314.8g105.8g
Valittu annoskoko2496g3331kcal358.2g107.7g157.4g52.9g
Annoskoko puolitettuna1248g1665kcal179.1g53.9g78.7g26.5g
Arvot/100g100g133kcal14.4g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878